Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2025-01-30T07:54:29Z-
dc.date.available2025-01-30T07:54:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету / О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.94-96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458-
dc.descriptionThe article provides an analysis of hygienic conditions and individual indicators of quality and safety of meat and meat products in the conditions of a meat shop of a retail trade establishment.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведений аналіз гігієнічних умов і окремих показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів в умовах м’ясного цеху закладу роздрібної торгівлі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectналежна гігієнічна практикаuk_UA
dc.subjectроздрібна торгівляuk_UA
dc.subjectгігієнічні умовиuk_UA
dc.subjectпрограми-передумовиuk_UA
dc.subjectм’ясний цехuk_UA
dc.subjectgood hygienic practiceuk_UA
dc.subjecthygienic conditionsuk_UA
dc.subjectprerequisite programsuk_UA
dc.subjectmeat shopuk_UA
dc.subjectretail tradeuk_UA
dc.titleАналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркетуuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of hygienic conditions in a supermarket meat departmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_gigijenichnyh.pdf601,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.