Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-30T07:54:29Z | - |
dc.date.available | 2025-01-30T07:54:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Хіцька О.А. Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету / О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.94-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458 | - |
dc.description | The article provides an analysis of hygienic conditions and individual indicators of quality and safety of meat and meat products in the conditions of a meat shop of a retail trade establishment. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведений аналіз гігієнічних умов і окремих показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів в умовах м’ясного цеху закладу роздрібної торгівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | належна гігієнічна практика | uk_UA |
dc.subject | роздрібна торгівля | uk_UA |
dc.subject | гігієнічні умови | uk_UA |
dc.subject | програми-передумови | uk_UA |
dc.subject | м’ясний цех | uk_UA |
dc.subject | good hygienic practice | uk_UA |
dc.subject | hygienic conditions | uk_UA |
dc.subject | prerequisite programs | uk_UA |
dc.subject | meat shop | uk_UA |
dc.subject | retail trade | uk_UA |
dc.title | Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of hygienic conditions in a supermarket meat department | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_gigijenichnyh.pdf | 601,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.