Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201
Назва: | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини |
Інші назви: | Comparative indicators of the effectiveness of ayran and fermented baked milk on the human body |
Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Балашова, Анна Ігорівна Balashova, Anna Іваниця, Ігор Олександрович Ivanytsia, Ihor |
Ключові слова: | айран;ряжанка;кисломолочні продукти;поживна цінність;споживання;ayran;fermented baked milk;fermented milk products;nutritional value;consumption |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л.П. Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини / Л.П. Король-Безпала, А.І. Балашова, І.О. Іваниця // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 73-75. |
Короткий огляд (реферат): | У сучасному світі концепція здорового харчування стала невід'ємною частиною розвитку харчових технологій та продовольчого ринку. Молочні продукти, заквашені різними видами молочнокислих бактерій, користуються заслуженою популярністю серед споживачів. |
Опис: | In the modern world, the concept of healthy eating has become an integral part of food development. technologies and food market. Dairy products fermented with different types of lactic acid bacteria that are deservedly popular among consumers. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201 |
УДК: | 637.146:613.292 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Porivnialni_pokaz.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.