Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201
Назва: Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини
Інші назви: Comparative indicators of the effectiveness of ayran and fermented baked milk on the human body
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Балашова, Анна Ігорівна
Balashova, Anna
Іваниця, Ігор Олександрович
Ivanytsia, Ihor
Ключові слова: айран;ряжанка;кисломолочні продукти;поживна цінність;споживання;ayran;fermented baked milk;fermented milk products;nutritional value;consumption
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини / Л.П. Король-Безпала, А.І. Балашова, І.О. Іваниця // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 73-75.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі концепція здорового харчування стала невід'ємною частиною розвитку харчових технологій та продовольчого ринку. Молочні продукти, заквашені різними видами молочнокислих бактерій, користуються заслуженою популярністю серед споживачів.
Опис: In the modern world, the concept of healthy eating has become an integral part of food development. technologies and food market. Dairy products fermented with different types of lactic acid bacteria that are deservedly popular among consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201
УДК: 637.146:613.292
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porivnialni_pokaz.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.