Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201
Title: | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини |
Other Titles: | Comparative indicators of the effectiveness of ayran and fermented baked milk on the human body |
Authors: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Балашова, Анна Ігорівна Balashova, Anna Іваниця, Ігор Олександрович Ivanytsia, Ihor |
Keywords: | айран;ряжанка;кисломолочні продукти;поживна цінність;споживання;ayran;fermented baked milk;fermented milk products;nutritional value;consumption |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Король-Безпала Л.П. Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини / Л.П. Король-Безпала, А.І. Балашова, І.О. Іваниця // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 73-75. |
Abstract: | У сучасному світі концепція здорового харчування стала невід'ємною частиною розвитку харчових технологій та продовольчого ринку. Молочні продукти, заквашені різними видами молочнокислих бактерій, користуються заслуженою популярністю серед споживачів. |
Description: | In the modern world, the concept of healthy eating has become an integral part of food development. technologies and food market. Dairy products fermented with different types of lactic acid bacteria that are deservedly popular among consumers. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.146:613.292 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Porivnialni_pokaz.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.