Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.contributor.authorБалашова, Анна Ігорівна-
dc.contributor.authorBalashova, Anna-
dc.contributor.authorІваниця, Ігор Олександрович-
dc.contributor.authorIvanytsia, Ihor-
dc.date.accessioned2024-12-27T09:52:31Z-
dc.date.available2024-12-27T09:52:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини / Л.П. Король-Безпала, А.І. Балашова, І.О. Іваниця // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 73-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201-
dc.descriptionIn the modern world, the concept of healthy eating has become an integral part of food development. technologies and food market. Dairy products fermented with different types of lactic acid bacteria that are deservedly popular among consumers.uk_UA
dc.description.abstractУ сучасному світі концепція здорового харчування стала невід'ємною частиною розвитку харчових технологій та продовольчого ринку. Молочні продукти, заквашені різними видами молочнокислих бактерій, користуються заслуженою популярністю серед споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectайранuk_UA
dc.subjectряжанкаuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectayranuk_UA
dc.subjectfermented baked milkuk_UA
dc.subjectfermented milk productsuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.titleПорівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людиниuk_UA
dc.title.alternativeComparative indicators of the effectiveness of ayran and fermented baked milk on the human bodyuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.146:613.292uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porivnialni_pokaz.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.