Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Король-Безпала, Леся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Korol-Bezpala, Lesia | - |
dc.contributor.author | Балашова, Анна Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Balashova, Anna | - |
dc.contributor.author | Іваниця, Ігор Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ivanytsia, Ihor | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-27T09:52:31Z | - |
dc.date.available | 2024-12-27T09:52:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Король-Безпала Л.П. Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини / Л.П. Король-Безпала, А.І. Балашова, І.О. Іваниця // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 73-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13201 | - |
dc.description | In the modern world, the concept of healthy eating has become an integral part of food development. technologies and food market. Dairy products fermented with different types of lactic acid bacteria that are deservedly popular among consumers. | uk_UA |
dc.description.abstract | У сучасному світі концепція здорового харчування стала невід'ємною частиною розвитку харчових технологій та продовольчого ринку. Молочні продукти, заквашені різними видами молочнокислих бактерій, користуються заслуженою популярністю серед споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | айран | uk_UA |
dc.subject | ряжанка | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | поживна цінність | uk_UA |
dc.subject | споживання | uk_UA |
dc.subject | ayran | uk_UA |
dc.subject | fermented baked milk | uk_UA |
dc.subject | fermented milk products | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | consumption | uk_UA |
dc.title | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини | uk_UA |
dc.title.alternative | Comparative indicators of the effectiveness of ayran and fermented baked milk on the human body | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.146:613.292 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Porivnialni_pokaz.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.