Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
Title: | Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик |
Other Titles: | Control of chilled broiler chicken meat in supermarkets using express and optimized methods |
Authors: | Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Aliona |
Keywords: | м’ясо курчат-бройлерів;м’ясо птиці;безпечність;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;м'ясо;птиця;зберігання;гігієнічні вимоги;broiler chicken meat;poultry meat;safety;quality;veterinary and sanitary examination of meat;meat;bird;storage;hygiene requirements |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Богатко А.Ф. Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик / А.ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.165-166. |
Abstract: | Під час здійснення державного контролю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів, зокрема супермаркети, мають дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог за реалізації охолодженого м’яса курчат-бройлерів [1]. М’ясо птиці є важливим стратегічним харчових продуктом з високою поживною цінністю, що забезпечує споживачів білками та жирами тваринного походження. |
Description: | During the implementation of state control of food products, food market operators, in particular supermarkets, must comply with sanitary and hygienic requirements for the sale of chilled broiler chicken meat [1]. Poultry meat is an important strategic food product with high nutritional value, providing consumers with proteins and fats of animal origin. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31/95:636.5.053 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_oholodzhenogo.pdf | 563,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.