Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
Title: Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик
Other Titles: Control of chilled broiler chicken meat in supermarkets using express and optimized methods
Authors: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Keywords: м’ясо курчат-бройлерів;м’ясо птиці;безпечність;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;м'ясо;птиця;зберігання;гігієнічні вимоги;broiler chicken meat;poultry meat;safety;quality;veterinary and sanitary examination of meat;meat;bird;storage;hygiene requirements
Issue Date: 2024
Citation: Богатко А.Ф. Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик / А.ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.165-166.
Abstract: Під час здійснення державного контролю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів, зокрема супермаркети, мають дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог за реалізації охолодженого м’яса курчат-бройлерів [1]. М’ясо птиці є важливим стратегічним харчових продуктом з високою поживною цінністю, що забезпечує споживачів білками та жирами тваринного походження.
Description: During the implementation of state control of food products, food market operators, in particular supermarkets, must comply with sanitary and hygienic requirements for the sale of chilled broiler chicken meat [1]. Poultry meat is an important strategic food product with high nutritional value, providing consumers with proteins and fats of animal origin.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
metadata.dc.identifier.udc: 614.31/95:636.5.053
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol'_oholodzhenogo.pdf563,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.