Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2024-12-20T07:54:56Z-
dc.date.available2024-12-20T07:54:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик / А.ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.165-166.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105-
dc.descriptionDuring the implementation of state control of food products, food market operators, in particular supermarkets, must comply with sanitary and hygienic requirements for the sale of chilled broiler chicken meat [1]. Poultry meat is an important strategic food product with high nutritional value, providing consumers with proteins and fats of animal origin.uk_UA
dc.description.abstractПід час здійснення державного контролю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів, зокрема супермаркети, мають дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог за реалізації охолодженого м’яса курчат-бройлерів [1]. М’ясо птиці є важливим стратегічним харчових продуктом з високою поживною цінністю, що забезпечує споживачів білками та жирами тваринного походження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясо курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м᾽ясаuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectгігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectbroiler chicken meatuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjecthygiene requirementsuk_UA
dc.titleКонтроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методикuk_UA
dc.title.alternativeControl of chilled broiler chicken meat in supermarkets using express and optimized methodsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31/95:636.5.053uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_oholodzhenogo.pdf563,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.