Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-20T07:54:56Z | - |
dc.date.available | 2024-12-20T07:54:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Богатко А.Ф. Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик / А.ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.165-166. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105 | - |
dc.description | During the implementation of state control of food products, food market operators, in particular supermarkets, must comply with sanitary and hygienic requirements for the sale of chilled broiler chicken meat [1]. Poultry meat is an important strategic food product with high nutritional value, providing consumers with proteins and fats of animal origin. | uk_UA |
dc.description.abstract | Під час здійснення державного контролю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів, зокрема супермаркети, мають дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог за реалізації охолодженого м’яса курчат-бройлерів [1]. М’ясо птиці є важливим стратегічним харчових продуктом з високою поживною цінністю, що забезпечує споживачів білками та жирами тваринного походження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясо курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | птиця | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | гігієнічні вимоги | uk_UA |
dc.subject | broiler chicken meat | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | bird | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.subject | hygiene requirements | uk_UA |
dc.title | Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик | uk_UA |
dc.title.alternative | Control of chilled broiler chicken meat in supermarkets using express and optimized methods | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31/95:636.5.053 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_oholodzhenogo.pdf | 563,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.