Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
Назва: Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик
Інші назви: Control of chilled broiler chicken meat in supermarkets using express and optimized methods
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Ключові слова: м’ясо курчат-бройлерів;м’ясо птиці;безпечність;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;м'ясо;птиця;зберігання;гігієнічні вимоги;broiler chicken meat;poultry meat;safety;quality;veterinary and sanitary examination of meat;meat;bird;storage;hygiene requirements
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Богатко А.Ф. Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик / А.ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.165-166.
Короткий огляд (реферат): Під час здійснення державного контролю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів, зокрема супермаркети, мають дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог за реалізації охолодженого м’яса курчат-бройлерів [1]. М’ясо птиці є важливим стратегічним харчових продуктом з високою поживною цінністю, що забезпечує споживачів білками та жирами тваринного походження.
Опис: During the implementation of state control of food products, food market operators, in particular supermarkets, must comply with sanitary and hygienic requirements for the sale of chilled broiler chicken meat [1]. Poultry meat is an important strategic food product with high nutritional value, providing consumers with proteins and fats of animal origin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13105
УДК: 614.31/95:636.5.053
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_oholodzhenogo.pdf563,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.