Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952
Title: | Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока |
Other Titles: | Comprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs infected with echinococcus larvocysts |
Authors: | Шуліпа, Вадим Святославович Shulipa, Vadym Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Keywords: | м’ясо свиней;санітарне оцінювання;ехінококоз;показники органолептичні;фізико-хімічні показники;мікробіологічні показники;м'ясо;ветеринарно-санітарно експертиза м'яса;pig meat;sanitary assessment;echinococcosis;organoleptic indicators;physicochemical indicators;microbiological indicators;meat;veterinary and sanitary examination of meat |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Шуліпа В.С. Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока / В.С. Шуліпа, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.28-30. |
Abstract: | Наведено органолептичні, технологічні, фізико-хімічні, біохімічні, бактеріологічні, показники продуктів забою свиней за ехінококозної інвазії та шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарної оцінювання їх продуктів вибою. |
Description: | Organoleptic, technological, physicochemical, biochemical, bacteriological, indicators of pig slaughter products with echinococcal invasion and ways to improve the veterinary and sanitary assessment of their slaughter products are presented. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.2.0.84.085 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kompleksna_veterynarno-sanitarna.pdf | 582,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.