Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952
Title: Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока
Other Titles: Comprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs infected with echinococcus larvocysts
Authors: Шуліпа, Вадим Святославович
Shulipa, Vadym
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: м’ясо свиней;санітарне оцінювання;ехінококоз;показники органолептичні;фізико-хімічні показники;мікробіологічні показники;м'ясо;ветеринарно-санітарно експертиза м'яса;pig meat;sanitary assessment;echinococcosis;organoleptic indicators;physicochemical indicators;microbiological indicators;meat;veterinary and sanitary examination of meat
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Шуліпа В.С. Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока / В.С. Шуліпа, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.28-30.
Abstract: Наведено органолептичні, технологічні, фізико-хімічні, біохімічні, бактеріологічні, показники продуктів забою свиней за ехінококозної інвазії та шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарної оцінювання їх продуктів вибою.
Description: Organoleptic, technological, physicochemical, biochemical, bacteriological, indicators of pig slaughter products with echinococcal invasion and ways to improve the veterinary and sanitary assessment of their slaughter products are presented.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.0.84.085
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kompleksna_veterynarno-sanitarna.pdf582,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.