Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шуліпа, Вадим Святославович | - |
dc.contributor.author | Shulipa, Vadym | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T11:54:55Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T11:54:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шуліпа В.С. Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока / В.С. Шуліпа, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.28-30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952 | - |
dc.description | Organoleptic, technological, physicochemical, biochemical, bacteriological, indicators of pig slaughter products with echinococcal invasion and ways to improve the veterinary and sanitary assessment of their slaughter products are presented. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено органолептичні, технологічні, фізико-хімічні, біохімічні, бактеріологічні, показники продуктів забою свиней за ехінококозної інвазії та шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарної оцінювання їх продуктів вибою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | м’ясо свиней | uk_UA |
dc.subject | санітарне оцінювання | uk_UA |
dc.subject | ехінококоз | uk_UA |
dc.subject | показники органолептичні | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарно експертиза м'яса | uk_UA |
dc.subject | pig meat | uk_UA |
dc.subject | sanitary assessment | uk_UA |
dc.subject | echinococcosis | uk_UA |
dc.subject | organoleptic indicators | uk_UA |
dc.subject | physicochemical indicators | uk_UA |
dc.subject | microbiological indicators | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.title | Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока | uk_UA |
dc.title.alternative | Comprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs infected with echinococcus larvocysts | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.0.84.085 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kompleksna_veterynarno-sanitarna.pdf | 582,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.