Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШуліпа, Вадим Святославович-
dc.contributor.authorShulipa, Vadym-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-12-16T11:54:55Z-
dc.date.available2024-12-16T11:54:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШуліпа В.С. Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока / В.С. Шуліпа, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.28-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12952-
dc.descriptionOrganoleptic, technological, physicochemical, biochemical, bacteriological, indicators of pig slaughter products with echinococcal invasion and ways to improve the veterinary and sanitary assessment of their slaughter products are presented.uk_UA
dc.description.abstractНаведено органолептичні, технологічні, фізико-хімічні, біохімічні, бактеріологічні, показники продуктів забою свиней за ехінококозної інвазії та шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарної оцінювання їх продуктів вибою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectм’ясо свинейuk_UA
dc.subjectсанітарне оцінюванняuk_UA
dc.subjectехінококозuk_UA
dc.subjectпоказники органолептичніuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарно експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectpig meatuk_UA
dc.subjectsanitary assessmentuk_UA
dc.subjectechinococcosisuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectphysicochemical indicatorsuk_UA
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.titleКомплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінококаuk_UA
dc.title.alternativeComprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs infected with echinococcus larvocystsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.2.0.84.085uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kompleksna_veterynarno-sanitarna.pdf582,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.