Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12853
Title: Особливості формування та функціонування системи управління фінансовим потенціалом підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»)
Other Titles: Features of the formation and functioning system for managing the enterprise financial potential (based on the materials of Antonivsky meat plant LLC)
Authors: Тарасенко, Олег Володимирович
Tarasenko, Oleg
Keywords: фінансовий потенціал, формування, система управління;financial potential, formation, management system
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Тарасенко О. В. Особливості формування та функціонування системи управління фінансовим потенціалом підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат») : Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Н. В. Коваль. - Біла Церква, 2024. - 63 с.
Abstract: Досліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів управління фінансовим потенціалом підприємства. Проаналізовано фінансовий потенціал ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат» та систему управління ним. Обґрунтовано заходи щодо удосконалення системи управління фінансовим потенціалом ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат».
Description: The qualification work studies the set of theoretical, methodological and practical aspects of managing the financial potential of an enterprise. The financial potential of Antonivsky Meat Plant LLC and its management system are analyzed. Measures to improve the financial potential management system of Antonivsky Meat Plant LLC are justified.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12853
metadata.dc.identifier.udc: 005.915(477.41)
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
073_D_Тарасенко_Олег_репозитарій.pdf865,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.