Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12853
Назва: Особливості формування та функціонування системи управління фінансовим потенціалом підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»)
Інші назви: Features of the formation and functioning system for managing the enterprise financial potential (based on the materials of Antonivsky meat plant LLC)
Автори: Тарасенко, Олег Володимирович
Tarasenko, Oleg
Ключові слова: фінансовий потенціал, формування, система управління;financial potential, formation, management system
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Тарасенко О. В. Особливості формування та функціонування системи управління фінансовим потенціалом підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат») : Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Н. В. Коваль. - Біла Церква, 2024. - 63 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів управління фінансовим потенціалом підприємства. Проаналізовано фінансовий потенціал ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат» та систему управління ним. Обґрунтовано заходи щодо удосконалення системи управління фінансовим потенціалом ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат».
Опис: The qualification work studies the set of theoretical, methodological and practical aspects of managing the financial potential of an enterprise. The financial potential of Antonivsky Meat Plant LLC and its management system are analyzed. Measures to improve the financial potential management system of Antonivsky Meat Plant LLC are justified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12853
УДК: 005.915(477.41)
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
073_D_Тарасенко_Олег_репозитарій.pdf865,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.