Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12853
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасенко, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorTarasenko, Oleg-
dc.date.accessioned2024-12-10T10:22:15Z-
dc.date.available2024-12-10T10:22:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТарасенко О. В. Особливості формування та функціонування системи управління фінансовим потенціалом підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат») : Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Н. В. Коваль. - Біла Церква, 2024. - 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12853-
dc.descriptionThe qualification work studies the set of theoretical, methodological and practical aspects of managing the financial potential of an enterprise. The financial potential of Antonivsky Meat Plant LLC and its management system are analyzed. Measures to improve the financial potential management system of Antonivsky Meat Plant LLC are justified.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів управління фінансовим потенціалом підприємства. Проаналізовано фінансовий потенціал ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат» та систему управління ним. Обґрунтовано заходи щодо удосконалення системи управління фінансовим потенціалом ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфінансовий потенціал, формування, система управлінняuk_UA
dc.subjectfinancial potential, formation, management systemuk_UA
dc.titleОсобливості формування та функціонування системи управління фінансовим потенціалом підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»)uk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the formation and functioning system for managing the enterprise financial potential (based on the materials of Antonivsky meat plant LLC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc005.915(477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
073_D_Тарасенко_Олег_репозитарій.pdf865,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.