Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12821
Title: Безпечність та якість яєць курячих харчових за виробництва та обігу
Other Titles: Safety and quality of chicken eggs for food during production and circulation
Authors: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Keywords: яйця;якість;безпечність;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;safety;veterinary and sanitary examination of eggs
Issue Date: 2024
Publisher: ОДАУ
Citation: Безпечність та якість яєць курячих харчових за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, В.П. Лясота та ін. // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.166-168.
Abstract: Одним з найважливіших факторів розвитку промислових підприємств є контроль безпечності та якості продукції. Метою нашого дослідження було встановити показники якості, охарактеризувати безпечність яєць курячих різних виробників України.
Description: One of the most important factors in the development of industrial enterprises is the control of product safety and quality. The purpose of our study was to establish quality indicators and characterize the safety of chicken eggs from various Ukrainian producers.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12821
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.4, 652
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf562,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.