Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2024-12-03T07:40:07Z-
dc.date.available2024-12-03T07:40:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБезпечність та якість яєць курячих харчових за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, В.П. Лясота та ін. // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.166-168.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12821-
dc.descriptionOne of the most important factors in the development of industrial enterprises is the control of product safety and quality. The purpose of our study was to establish quality indicators and characterize the safety of chicken eggs from various Ukrainian producers.uk_UA
dc.description.abstractОдним з найважливіших факторів розвитку промислових підприємств є контроль безпечності та якості продукції. Метою нашого дослідження було встановити показники якості, охарактеризувати безпечність яєць курячих різних виробників України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОДАУuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза яєцьuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of eggsuk_UA
dc.titleБезпечність та якість яєць курячих харчових за виробництва та обігуuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of chicken eggs for food during production and circulationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.4, 652uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf562,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.