Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12821
Назва: Безпечність та якість яєць курячих харчових за виробництва та обігу
Інші назви: Safety and quality of chicken eggs for food during production and circulation
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Ключові слова: яйця;якість;безпечність;ветеринарно-санітарна експертиза яєць;eggs;quality;safety;veterinary and sanitary examination of eggs
Дата публікації: 2024
Видавництво: ОДАУ
Бібліографічний опис: Безпечність та якість яєць курячих харчових за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, В.П. Лясота та ін. // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.166-168.
Короткий огляд (реферат): Одним з найважливіших факторів розвитку промислових підприємств є контроль безпечності та якості продукції. Метою нашого дослідження було встановити показники якості, охарактеризувати безпечність яєць курячих різних виробників України.
Опис: One of the most important factors in the development of industrial enterprises is the control of product safety and quality. The purpose of our study was to establish quality indicators and characterize the safety of chicken eggs from various Ukrainian producers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12821
УДК: 619:614.31:637.4, 652
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf562,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.