Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12801
Назва: Якість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікації
Інші назви: The quality of domestic producers' cream and determination of its counterfeitation
Автори: Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Ткачук, Світлана Алімівна
Tkachuk, Svetlana
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Ключові слова: молочна промисловість;споживач;харчовий продукт;сметана;органолептичні показники;фізико-хімічні показники;мікробіологічні показники;токсикологічні показники;безпечність;якість;dairy industry;consumer;food product;sour cream;organoleptic;physicochemical;microbiological;toxicological parameters;safety;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Якість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікації / В.П. Лясота, Н.М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.92-94.
Короткий огляд (реферат): На основі комплексних досліджень науково обґрунтовано та доведено доцільність постійного проведення визначення безпечності та якості сметани молокопереробних підприємств України, згідно діючих національних стандартів з визначенням його фальсифікації
Опис: On the basis of comprehensive research, the expediency of constantly determining the safety and quality of sour cream of milk processing enterprises of Ukraine has been scientifically substantiated and proven, according to the current national standards with the determination of its falsification.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12801
УДК: 614.31:637.12/.3:619
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
jakist'_smetany_vitchyznjanyh.pdf600,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.