Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorТкачук, Світлана Алімівна-
dc.contributor.authorTkachuk, Svetlana-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2024-11-22T08:12:45Z-
dc.date.available2024-11-22T08:12:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯкість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікації / В.П. Лясота, Н.М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.92-94.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12801-
dc.descriptionOn the basis of comprehensive research, the expediency of constantly determining the safety and quality of sour cream of milk processing enterprises of Ukraine has been scientifically substantiated and proven, according to the current national standards with the determination of its falsification.uk_UA
dc.description.abstractНа основі комплексних досліджень науково обґрунтовано та доведено доцільність постійного проведення визначення безпечності та якості сметани молокопереробних підприємств України, згідно діючих національних стандартів з визначенням його фальсифікаціїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолочна промисловістьuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectтоксикологічні показникиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectdairy industryuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectfood productuk_UA
dc.subjectsour creamuk_UA
dc.subjectorganolepticuk_UA
dc.subjectphysicochemicaluk_UA
dc.subjectmicrobiologicaluk_UA
dc.subjecttoxicological parametersuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleЯкість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікаціїuk_UA
dc.title.alternativeThe quality of domestic producers' cream and determination of its counterfeitationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.12/.3:619uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
jakist'_smetany_vitchyznjanyh.pdf600,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.