Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12801
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Джміль, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Dzhmil, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Ткачук, Світлана Алімівна | - |
dc.contributor.author | Tkachuk, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-22T08:12:45Z | - |
dc.date.available | 2024-11-22T08:12:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Якість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікації / В.П. Лясота, Н.М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.92-94. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12801 | - |
dc.description | On the basis of comprehensive research, the expediency of constantly determining the safety and quality of sour cream of milk processing enterprises of Ukraine has been scientifically substantiated and proven, according to the current national standards with the determination of its falsification. | uk_UA |
dc.description.abstract | На основі комплексних досліджень науково обґрунтовано та доведено доцільність постійного проведення визначення безпечності та якості сметани молокопереробних підприємств України, згідно діючих національних стандартів з визначенням його фальсифікації | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | молочна промисловість | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | сметана | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | токсикологічні показники | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | dairy industry | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | food product | uk_UA |
dc.subject | sour cream | uk_UA |
dc.subject | organoleptic | uk_UA |
dc.subject | physicochemical | uk_UA |
dc.subject | microbiological | uk_UA |
dc.subject | toxicological parameters | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Якість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікації | uk_UA |
dc.title.alternative | The quality of domestic producers' cream and determination of its counterfeitation | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.12/.3:619 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
jakist'_smetany_vitchyznjanyh.pdf | 600,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.