Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12640
Назва: | Аналіз гігієнічних вимог за первинного виробництва молока |
Інші назви: | Analysis of hygienic requirements for primary milk production |
Автори: | Ксендзюк, Наталія Тарасівна Ksendziuk, Nataliia Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | первинне виробництво;безпечність;молоко;гігієнічні вимоги;якість;ветеринарна-санітарна експертиза молока;primary production;safety;milk;hygienic requirements;quality;veterinary and sanitary examination of milk |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Ксендзюк Н.Т. Аналіз гігієнічних вимог за первинного виробництва молока / Н.Т. Ксендзюк, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.140-142. |
Короткий огляд (реферат): | Проведений аналіз гігієнічних вимог на молочно-товарній фермі, визначені показники якості молока за вимогами державного стандарту. |
Опис: | The analysis of hygienic requirements at the dairy farm was carried out, quality indicators were determined milk according to the requirements of the state standard. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12640 |
УДК: | 614.31:637.1:613.287 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_gigijenichnyh.pdf | 764,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.