Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКсендзюк, Наталія Тарасівна-
dc.contributor.authorKsendziuk, Nataliia-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2024-10-16T11:24:18Z-
dc.date.available2024-10-16T11:24:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКсендзюк Н.Т. Аналіз гігієнічних вимог за первинного виробництва молока / Н.Т. Ксендзюк, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.140-142.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12640-
dc.descriptionThe analysis of hygienic requirements at the dairy farm was carried out, quality indicators were determined milk according to the requirements of the state standard.uk_UA
dc.description.abstractПроведений аналіз гігієнічних вимог на молочно-товарній фермі, визначені показники якості молока за вимогами державного стандарту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectпервинне виробництвоuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectгігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectветеринарна-санітарна експертиза молокаuk_UA
dc.subjectprimary productionuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjecthygienic requirementsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of milkuk_UA
dc.titleАналіз гігієнічних вимог за первинного виробництва молокаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of hygienic requirements for primary milk productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.1:613.287uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_gigijenichnyh.pdf764,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.