Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637
Назва: Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі
Інші назви: Commodity evaluation and quality indicators of canned fish several Black Sea fish unsorted in tomato sauce
Автори: Гніденко, Остап Миколайович
Hnidenko, Ostap
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: кілька;товарознавча оцінка;риба;рибна консерва;якість;ДСТУ;органолептика;ветеринарно-санітарно експертиза риби;sprat;commodity evaluation;fish;canned fish;quality;DSTU;organoleptic;veterinary and sanitary examination of fish
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Гніденко О.М. Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі / О.М. Гніденко, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.137-138.
Короткий огляд (реферат): Проведено товарознавчу оцінку та проведено дослідження якості рибної консерви «Кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі» виготовлена під ТМ «Море» за умов ТОВ «РКЗ«Південний».
Опис: A product evaluation was carried out and a study of the quality of canned fish "Kilka Black Sea unsorted in tomato sauce" produced under TM "More" under the terms of LLC "RKZ "Pivdenny".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637
УДК: 614.31:637.56:006.83
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavcha_ocinka.pdf738,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.