Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637
Title: | Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі |
Other Titles: | Commodity evaluation and quality indicators of canned fish several Black Sea fish unsorted in tomato sauce |
Authors: | Гніденко, Остап Миколайович Hnidenko, Ostap Джміль, Володимир Іванович Dzhmil, Volodymyr |
Keywords: | кілька;товарознавча оцінка;риба;рибна консерва;якість;ДСТУ;органолептика;ветеринарно-санітарно експертиза риби;sprat;commodity evaluation;fish;canned fish;quality;DSTU;organoleptic;veterinary and sanitary examination of fish |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Гніденко О.М. Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі / О.М. Гніденко, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.137-138. |
Abstract: | Проведено товарознавчу оцінку та проведено дослідження якості рибної консерви «Кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі» виготовлена під ТМ «Море» за умов ТОВ «РКЗ«Південний». |
Description: | A product evaluation was carried out and a study of the quality of canned fish "Kilka Black Sea unsorted in tomato sauce" produced under TM "More" under the terms of LLC "RKZ "Pivdenny". |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.56:006.83 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tovaroznavcha_ocinka.pdf | 738,87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.