Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГніденко, Остап Миколайович-
dc.contributor.authorHnidenko, Ostap-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-10-16T11:23:51Z-
dc.date.available2024-10-16T11:23:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГніденко О.М. Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі / О.М. Гніденко, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.137-138.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637-
dc.descriptionA product evaluation was carried out and a study of the quality of canned fish "Kilka Black Sea unsorted in tomato sauce" produced under TM "More" under the terms of LLC "RKZ "Pivdenny".uk_UA
dc.description.abstractПроведено товарознавчу оцінку та проведено дослідження якості рибної консерви «Кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі» виготовлена під ТМ «Море» за умов ТОВ «РКЗ«Південний».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectкількаuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectрибна консерваuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectорганолептикаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарно експертиза рибиuk_UA
dc.subjectspratuk_UA
dc.subjectcommodity evaluationuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectcanned fishuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectDSTUuk_UA
dc.subjectorganolepticuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of fishuk_UA
dc.titleТоварознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусіuk_UA
dc.title.alternativeCommodity evaluation and quality indicators of canned fish several Black Sea fish unsorted in tomato sauceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.56:006.83uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavcha_ocinka.pdf738,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.