Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гніденко, Остап Миколайович | - |
dc.contributor.author | Hnidenko, Ostap | - |
dc.contributor.author | Джміль, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Dzhmil, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-16T11:23:51Z | - |
dc.date.available | 2024-10-16T11:23:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гніденко О.М. Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі / О.М. Гніденко, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.137-138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12637 | - |
dc.description | A product evaluation was carried out and a study of the quality of canned fish "Kilka Black Sea unsorted in tomato sauce" produced under TM "More" under the terms of LLC "RKZ "Pivdenny". | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено товарознавчу оцінку та проведено дослідження якості рибної консерви «Кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі» виготовлена під ТМ «Море» за умов ТОВ «РКЗ«Південний». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | кілька | uk_UA |
dc.subject | товарознавча оцінка | uk_UA |
dc.subject | риба | uk_UA |
dc.subject | рибна консерва | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ | uk_UA |
dc.subject | органолептика | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарно експертиза риби | uk_UA |
dc.subject | sprat | uk_UA |
dc.subject | commodity evaluation | uk_UA |
dc.subject | fish | uk_UA |
dc.subject | canned fish | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | DSTU | uk_UA |
dc.subject | organoleptic | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of fish | uk_UA |
dc.title | Товарознавча оцінка та показники якості рибної консерви кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі | uk_UA |
dc.title.alternative | Commodity evaluation and quality indicators of canned fish several Black Sea fish unsorted in tomato sauce | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.56:006.83 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovaroznavcha_ocinka.pdf | 738,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.