Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12607
Title: | Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок |
Other Titles: | Analysis of the safety and consumption properties of herring fillet preserves of different brands |
Authors: | Ковальов, Валерій Олександрович Kovalov, Valerii Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Keywords: | пресерви із філе оселедця;споживні властивості;споживче паковання;марковання;безпечність;ветеринарна-санітарна експертиза риби;оселедець;пресерви;herring fillet preserves;consumption properties;consumer packaging;marking;safety;veterinary and sanitary examination of fish;herring;preserves |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Ковальов В.О. Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок / В.О. Ковальов, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.131-132. |
Abstract: | Досліджено дотримання вимог до споживчого паковання, марковання, а також показники безпечності та якості пресервів з філе оселедця різних торгових марок вітчизняних виробників, відповідно до регламентованих показників. |
Description: | Compliance with requirements for consumer packaging, labeling, as well as safety indicators and the quality of preserves from herring fillets of various brands of domestic producers, in accordance with the regulations indicators. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12607 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.56 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
analiz_bezpechnosti.pdf | 740,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.