Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12607
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальов, Валерій Олександрович-
dc.contributor.authorKovalov, Valerii-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-10-14T07:05:16Z-
dc.date.available2024-10-14T07:05:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКовальов В.О. Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок / В.О. Ковальов, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.131-132.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12607-
dc.descriptionCompliance with requirements for consumer packaging, labeling, as well as safety indicators and the quality of preserves from herring fillets of various brands of domestic producers, in accordance with the regulations indicators.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено дотримання вимог до споживчого паковання, марковання, а також показники безпечності та якості пресервів з філе оселедця різних торгових марок вітчизняних виробників, відповідно до регламентованих показників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectпресерви із філе оселедцяuk_UA
dc.subjectспоживні властивостіuk_UA
dc.subjectспоживче пакованняuk_UA
dc.subjectмаркованняuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectветеринарна-санітарна експертиза рибиuk_UA
dc.subjectоселедецьuk_UA
dc.subjectпресервиuk_UA
dc.subjectherring fillet preservesuk_UA
dc.subjectconsumption propertiesuk_UA
dc.subjectconsumer packaginguk_UA
dc.subjectmarkinguk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of fishuk_UA
dc.subjectherringuk_UA
dc.subjectpreservesuk_UA
dc.titleАналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марокuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the safety and consumption properties of herring fillet preserves of different brandsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.56uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_bezpechnosti.pdf740,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.