Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12607
Назва: Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок
Інші назви: Analysis of the safety and consumption properties of herring fillet preserves of different brands
Автори: Ковальов, Валерій Олександрович
Kovalov, Valerii
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: пресерви із філе оселедця;споживні властивості;споживче паковання;марковання;безпечність;ветеринарна-санітарна експертиза риби;оселедець;пресерви;herring fillet preserves;consumption properties;consumer packaging;marking;safety;veterinary and sanitary examination of fish;herring;preserves
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Ковальов В.О. Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок / В.О. Ковальов, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.131-132.
Короткий огляд (реферат): Досліджено дотримання вимог до споживчого паковання, марковання, а також показники безпечності та якості пресервів з філе оселедця різних торгових марок вітчизняних виробників, відповідно до регламентованих показників.
Опис: Compliance with requirements for consumer packaging, labeling, as well as safety indicators and the quality of preserves from herring fillets of various brands of domestic producers, in accordance with the regulations indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12607
УДК: 614.31:637.56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_bezpechnosti.pdf740,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.