Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12314
Title: Організація виробництва йогурту
Other Titles: Organization of yogurt production
Authors: Якобчук, Марія Юріївна
Yakobchuk, Maria
Keywords: йогурт;yogurt;технологія кисломолочних напоїв;technology of fermented milk drinks;молочна сировина;dairy raw materials;асортимент йогуртів;assortment of yogurts
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Якобчук М. Ю. Організація виробництва йогурту: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Федорук, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.
Abstract: Молочні підприємства виробляють широкий асортимент йогуртів, який постійно оновлюється. Враховуючи ринкові дослідження, слід зазначити, що попит на цей продукт самий стабільний і він постійно зростає. Головною метою нашою роботи було об’єктивне дослідження асортименту, контроль якості та конкурентоздатності йогуртів. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо.
Description: Dairy enterprises produce a wide range of yogurts, which is constantly updated. Taking into account market research, it should be noted that the demand for this product is the most stable and it is constantly growing. The main goal of our work was an objective study of the assortment, quality control and competitiveness of yogurts. The obtained results will make it possible to carry out more scientifically based measures to control the quality of yogurt production, which is associated with low-quality raw materials, its falsification, violation of the technology of manufacturing dairy products, etc.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12314
metadata.dc.identifier.udc: 637.146.34
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_yohurtu.pdf502,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.