Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12314
Назва: Організація виробництва йогурту
Інші назви: Organization of yogurt production
Автори: Якобчук, Марія Юріївна
Yakobchuk, Maria
Ключові слова: йогурт;yogurt;технологія кисломолочних напоїв;technology of fermented milk drinks;молочна сировина;dairy raw materials;асортимент йогуртів;assortment of yogurts
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Якобчук М. Ю. Організація виробництва йогурту: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Федорук, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.
Короткий огляд (реферат): Молочні підприємства виробляють широкий асортимент йогуртів, який постійно оновлюється. Враховуючи ринкові дослідження, слід зазначити, що попит на цей продукт самий стабільний і він постійно зростає. Головною метою нашою роботи було об’єктивне дослідження асортименту, контроль якості та конкурентоздатності йогуртів. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо.
Опис: Dairy enterprises produce a wide range of yogurts, which is constantly updated. Taking into account market research, it should be noted that the demand for this product is the most stable and it is constantly growing. The main goal of our work was an objective study of the assortment, quality control and competitiveness of yogurts. The obtained results will make it possible to carry out more scientifically based measures to control the quality of yogurt production, which is associated with low-quality raw materials, its falsification, violation of the technology of manufacturing dairy products, etc.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12314
УДК: 637.146.34
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_yohurtu.pdf502,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.