Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267
Назва: Організація виробництва булочок
Інші назви: Organisation of bun production
Автори: Романченко, Дарія Сергіївна
Romanchenko, Daria
Ключові слова: булочок для дієтичного харчування;buns for dietary nutrition;ксиліт;xylitol;замінник цукру;sugar substitute;якість;quality;обладнання;equipment
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Романченко Д. С. Організація виробництва булочок: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми булочок для дієтичного харчування; зроблений розрахунок сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок булочок, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві булочок для дієтичного харчування.
Опис: The work analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of buns for dietary nutrition; calculates the raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of buns, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition and calculates the economic costs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267
УДК: 664.66
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_bulochok.pdf597,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.