Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманченко, Дарія Сергіївна-
dc.contributor.authorRomanchenko, Daria-
dc.date.accessioned2024-07-22T06:22:09Z-
dc.date.available2024-07-22T06:22:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРоманченко Д. С. Організація виробництва булочок: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267-
dc.descriptionThe work analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of buns for dietary nutrition; calculates the raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of buns, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition and calculates the economic costs.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми булочок для дієтичного харчування; зроблений розрахунок сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок булочок, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві булочок для дієтичного харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбулочок для дієтичного харчуванняuk_UA
dc.subjectbuns for dietary nutritionuk_UA
dc.subjectксилітuk_UA
dc.subjectxylitoluk_UA
dc.subjectзамінник цукруuk_UA
dc.subjectsugar substituteuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва булочокuk_UA
dc.title.alternativeOrganisation of bun productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.66uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_bulochok.pdf597,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.