Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романченко, Дарія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Romanchenko, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-22T06:22:09Z | - |
dc.date.available | 2024-07-22T06:22:09Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Романченко Д. С. Організація виробництва булочок: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267 | - |
dc.description | The work analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of buns for dietary nutrition; calculates the raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of buns, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition and calculates the economic costs. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми булочок для дієтичного харчування; зроблений розрахунок сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок булочок, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві булочок для дієтичного харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | булочок для дієтичного харчування | uk_UA |
dc.subject | buns for dietary nutrition | uk_UA |
dc.subject | ксиліт | uk_UA |
dc.subject | xylitol | uk_UA |
dc.subject | замінник цукру | uk_UA |
dc.subject | sugar substitute | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва булочок | uk_UA |
dc.title.alternative | Organisation of bun production | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.66 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_bulochok.pdf | 597,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.