Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267
Назва: | Організація виробництва булочок |
Інші назви: | Organisation of bun production |
Автори: | Романченко, Дарія Сергіївна Romanchenko, Daria |
Ключові слова: | булочок для дієтичного харчування;buns for dietary nutrition;ксиліт;xylitol;замінник цукру;sugar substitute;якість;quality;обладнання;equipment |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Романченко Д. С. Організація виробництва булочок: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми булочок для дієтичного харчування; зроблений розрахунок сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок булочок, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення булочок для дієтичного харчування та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві булочок для дієтичного харчування. |
Опис: | The work analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of buns for dietary nutrition; calculates the raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of buns, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the manufacture of buns for dietary nutrition and calculates the economic costs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12267 |
УДК: | 664.66 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_bulochok.pdf | 597,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.