Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265
Назва: | Організація виробництва копченої риби |
Інші назви: | Organisation of smoked fish production |
Автори: | Поправка, Олександр Віталійович Popravka, Oleksandr |
Ключові слова: | холодне копчення;cold smoked fish;скумбрія;mackerel;заморожена риба;frozen fish;холодильна камера;refrigerator;якість;quality;обладнання;equipment |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Поправка О. В. Організація виробництва копченої риби: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 36 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми риби холодного копчення; зроблений розрахунок сировини для виготовлення скумбрії холодного копчення; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок риби холодного копчення, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення риби холодного копчення та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві риби холодного копчення. |
Опис: | The paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of cold smoked fish; calculates the raw materials for the production of cold smoked mackerel; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of cold smoked fish, raw material consumption rates; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of cold smoked fish and calculates the economic costs of equipment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265 |
УДК: | 639.38 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kopchenoi_ryby.pdf | 573,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.