Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поправка, Олександр Віталійович | - |
dc.contributor.author | Popravka, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-22T06:19:00Z | - |
dc.date.available | 2024-07-22T06:19:00Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Поправка О. В. Організація виробництва копченої риби: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 36 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265 | - |
dc.description | The paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of cold smoked fish; calculates the raw materials for the production of cold smoked mackerel; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of cold smoked fish, raw material consumption rates; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of cold smoked fish and calculates the economic costs of equipment. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми риби холодного копчення; зроблений розрахунок сировини для виготовлення скумбрії холодного копчення; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок риби холодного копчення, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення риби холодного копчення та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві риби холодного копчення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | холодне копчення | uk_UA |
dc.subject | cold smoked fish | uk_UA |
dc.subject | скумбрія | uk_UA |
dc.subject | mackerel | uk_UA |
dc.subject | заморожена риба | uk_UA |
dc.subject | frozen fish | uk_UA |
dc.subject | холодильна камера | uk_UA |
dc.subject | refrigerator | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва копченої риби | uk_UA |
dc.title.alternative | Organisation of smoked fish production | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.38 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kopchenoi_ryby.pdf | 573,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.