Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоправка, Олександр Віталійович-
dc.contributor.authorPopravka, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-07-22T06:19:00Z-
dc.date.available2024-07-22T06:19:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПоправка О. В. Організація виробництва копченої риби: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265-
dc.descriptionThe paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of cold smoked fish; calculates the raw materials for the production of cold smoked mackerel; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of cold smoked fish, raw material consumption rates; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of cold smoked fish and calculates the economic costs of equipment.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми риби холодного копчення; зроблений розрахунок сировини для виготовлення скумбрії холодного копчення; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок риби холодного копчення, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення риби холодного копчення та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві риби холодного копчення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхолодне копченняuk_UA
dc.subjectcold smoked fishuk_UA
dc.subjectскумбріяuk_UA
dc.subjectmackereluk_UA
dc.subjectзаморожена рибаuk_UA
dc.subjectfrozen fishuk_UA
dc.subjectхолодильна камераuk_UA
dc.subjectrefrigeratoruk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва копченої рибиuk_UA
dc.title.alternativeOrganisation of smoked fish productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc639.38uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kopchenoi_ryby.pdf573,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.