Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265
Title: Організація виробництва копченої риби
Other Titles: Organisation of smoked fish production
Authors: Поправка, Олександр Віталійович
Popravka, Oleksandr
Keywords: холодне копчення;cold smoked fish;скумбрія;mackerel;заморожена риба;frozen fish;холодильна камера;refrigerator;якість;quality;обладнання;equipment
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Поправка О. В. Організація виробництва копченої риби: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 36 с.
Abstract: В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми риби холодного копчення; зроблений розрахунок сировини для виготовлення скумбрії холодного копчення; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок риби холодного копчення, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення риби холодного копчення та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві риби холодного копчення.
Description: The paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of cold smoked fish; calculates the raw materials for the production of cold smoked mackerel; characterises the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of cold smoked fish, raw material consumption rates; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of cold smoked fish and calculates the economic costs of equipment.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12265
metadata.dc.identifier.udc: 639.38
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kopchenoi_ryby.pdf573,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.