Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12241
Title: Організація технологічних процесів локшини швидкого приготування
Other Titles: Organization of technological processes of instant noodles
Authors: Горобець, Андрій Олегович
Horobets, Andrii
Keywords: локшина швидкого приготування;instant noodles;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;органолептичні показники;organoleptic indicators;мікробіота;microbiota;борошно;flour
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Горобець А. О. Організація технологічних процесів локшини швидкого приготування: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н. Л. Ломова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.
Abstract: Локшина швидкого приготування, або інстант-локшина, займає важливе місце в харчуванні населення завдяки своїм унікальним характеристикам, таким як зручність, швидкість приготування, тривалий термін зберігання та доступна ціна. Проте її роль у харчуванні населення має як позитивні, так і негативні аспекти. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення локшини швидкого приготування. Технологія виготовлення локшини швидкого приготування є складним та багатоступеневим процесом, що вимагає високої точності, контролю та інноваційного підходу. Забезпечення високої якості сировини, ефективного контролю технологічних процесів, впровадження систем управління якістю та екологізація виробництва є ключовими аспектами успішного виробництва локшини швидкого приготування.
Description: Instant noodles, or instant noodles, occupy an important place in the diet of the population due to their unique characteristics, such as convenience, speed of preparation, long shelf life and affordable price. However, its role in population nutrition has both positive and negative aspects. Technological calculations of raw materials and technological equipment for the technology of making instant noodles have been carried out. The technology of making instant noodles is a complex and multi-step process that requires high precision, control and an innovative approach. Ensuring the high quality of raw materials, effective control of technological processes, implementation of quality management systems and environmental protection of production are key aspects of successful production of instant noodles
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12241
metadata.dc.identifier.udc: 664.641.1
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_tekhnolohichnykh_protsesiv lokshyny.pdf477,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.