Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12241
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоробець, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorHorobets, Andrii-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:17:45Z-
dc.date.available2024-07-18T11:17:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГоробець А. О. Організація технологічних процесів локшини швидкого приготування: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н. Л. Ломова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12241-
dc.descriptionInstant noodles, or instant noodles, occupy an important place in the diet of the population due to their unique characteristics, such as convenience, speed of preparation, long shelf life and affordable price. However, its role in population nutrition has both positive and negative aspects. Technological calculations of raw materials and technological equipment for the technology of making instant noodles have been carried out. The technology of making instant noodles is a complex and multi-step process that requires high precision, control and an innovative approach. Ensuring the high quality of raw materials, effective control of technological processes, implementation of quality management systems and environmental protection of production are key aspects of successful production of instant noodlesuk_UA
dc.description.abstractЛокшина швидкого приготування, або інстант-локшина, займає важливе місце в харчуванні населення завдяки своїм унікальним характеристикам, таким як зручність, швидкість приготування, тривалий термін зберігання та доступна ціна. Проте її роль у харчуванні населення має як позитивні, так і негативні аспекти. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення локшини швидкого приготування. Технологія виготовлення локшини швидкого приготування є складним та багатоступеневим процесом, що вимагає високої точності, контролю та інноваційного підходу. Забезпечення високої якості сировини, ефективного контролю технологічних процесів, впровадження систем управління якістю та екологізація виробництва є ключовими аспектами успішного виробництва локшини швидкого приготування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectлокшина швидкого приготуванняuk_UA
dc.subjectinstant noodlesuk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectfood calculationuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectмікробіотаuk_UA
dc.subjectmicrobiotauk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.titleОрганізація технологічних процесів локшини швидкого приготуванняuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of technological processes of instant noodlesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.641.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohichnykh_protsesiv lokshyny.pdf477,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.