Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12241
Назва: Організація технологічних процесів локшини швидкого приготування
Інші назви: Organization of technological processes of instant noodles
Автори: Горобець, Андрій Олегович
Horobets, Andrii
Ключові слова: локшина швидкого приготування;instant noodles;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;органолептичні показники;organoleptic indicators;мікробіота;microbiota;борошно;flour
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Горобець А. О. Організація технологічних процесів локшини швидкого приготування: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н. Л. Ломова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.
Короткий огляд (реферат): Локшина швидкого приготування, або інстант-локшина, займає важливе місце в харчуванні населення завдяки своїм унікальним характеристикам, таким як зручність, швидкість приготування, тривалий термін зберігання та доступна ціна. Проте її роль у харчуванні населення має як позитивні, так і негативні аспекти. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення локшини швидкого приготування. Технологія виготовлення локшини швидкого приготування є складним та багатоступеневим процесом, що вимагає високої точності, контролю та інноваційного підходу. Забезпечення високої якості сировини, ефективного контролю технологічних процесів, впровадження систем управління якістю та екологізація виробництва є ключовими аспектами успішного виробництва локшини швидкого приготування.
Опис: Instant noodles, or instant noodles, occupy an important place in the diet of the population due to their unique characteristics, such as convenience, speed of preparation, long shelf life and affordable price. However, its role in population nutrition has both positive and negative aspects. Technological calculations of raw materials and technological equipment for the technology of making instant noodles have been carried out. The technology of making instant noodles is a complex and multi-step process that requires high precision, control and an innovative approach. Ensuring the high quality of raw materials, effective control of technological processes, implementation of quality management systems and environmental protection of production are key aspects of successful production of instant noodles
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12241
УДК: 664.641.1
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohichnykh_protsesiv lokshyny.pdf477,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.