Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12237
Title: Організація виробництва лимонаду
Other Titles: Organization of lemonade production
Authors: Волохатюк, Альона Олександрівна
Volokhatyuk, Alyona
Keywords: лимонад;lemonade;безалкогольний напій;soft drink;соковий безалкогольний газований напій;juice non-alcoholic carbonated drink;яблучний сік;apple juice;цукровий сироп;sugar syrup;купажування;blending
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Волохатюк А. О. Організація виробництва лимонаду: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник О.П. Гребельник, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с.
Abstract: Лимонад – безалкогольний газований солодкий напій. Проведено аналіз його виробництва в Україні. Знайдено, що перспективним є виробництво сокового безалкогольного напою «Лимонад». Визначено основну сировину, що застосовується у виробництві та вимоги до неї. Проведено технологічний розрахунок виробництва. Проведено підбір технологічного обладнання. Обгрунтовано технологічні операціїпроцесу. Складено апаратурно-технологічну схему. Розглянуто питання дотримання систем управління якості у виробництві. Знайдено екологічні ризики та запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано економічний ефект від впровадження технології, його термін окупності.
Description: Lemonade is a non-alcoholic carbonated sweet drink. An analysis of its production in Ukraine was carried out. It was found that the production of juice non-alcoholic drink "Lemonade" is promising. The main raw materials used in production and the requirements for them are defined. The technological calculation of production was carried out. Selection of technological equipment was carried out. The technological operations of the process are substantiated. A hardware and technological scheme has been drawn up. The issue of compliance with quality management systems in production was considered. Environmental risks were found and directions for their solution were proposed. The economic effect of technology implementation and its payback period are calculated.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12237
metadata.dc.identifier.udc: 663.86
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_lymonadu.pdf724,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.