Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12237
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолохатюк, Альона Олександрівна-
dc.contributor.authorVolokhatyuk, Alyona-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:08:04Z-
dc.date.available2024-07-18T11:08:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВолохатюк А. О. Організація виробництва лимонаду: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник О.П. Гребельник, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12237-
dc.descriptionLemonade is a non-alcoholic carbonated sweet drink. An analysis of its production in Ukraine was carried out. It was found that the production of juice non-alcoholic drink "Lemonade" is promising. The main raw materials used in production and the requirements for them are defined. The technological calculation of production was carried out. Selection of technological equipment was carried out. The technological operations of the process are substantiated. A hardware and technological scheme has been drawn up. The issue of compliance with quality management systems in production was considered. Environmental risks were found and directions for their solution were proposed. The economic effect of technology implementation and its payback period are calculated.uk_UA
dc.description.abstractЛимонад – безалкогольний газований солодкий напій. Проведено аналіз його виробництва в Україні. Знайдено, що перспективним є виробництво сокового безалкогольного напою «Лимонад». Визначено основну сировину, що застосовується у виробництві та вимоги до неї. Проведено технологічний розрахунок виробництва. Проведено підбір технологічного обладнання. Обгрунтовано технологічні операціїпроцесу. Складено апаратурно-технологічну схему. Розглянуто питання дотримання систем управління якості у виробництві. Знайдено екологічні ризики та запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано економічний ефект від впровадження технології, його термін окупності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectлимонадuk_UA
dc.subjectlemonadeuk_UA
dc.subjectбезалкогольний напійuk_UA
dc.subjectsoft drinkuk_UA
dc.subjectсоковий безалкогольний газований напійuk_UA
dc.subjectjuice non-alcoholic carbonated drinkuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectapple juiceuk_UA
dc.subjectцукровий сиропuk_UA
dc.subjectsugar syrupuk_UA
dc.subjectкупажуванняuk_UA
dc.subjectblendinguk_UA
dc.titleОрганізація виробництва лимонадуuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of lemonade productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.86uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_lymonadu.pdf724,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.