Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12237
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волохатюк, Альона Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Volokhatyuk, Alyona | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T11:08:04Z | - |
dc.date.available | 2024-07-18T11:08:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Волохатюк А. О. Організація виробництва лимонаду: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник О.П. Гребельник, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12237 | - |
dc.description | Lemonade is a non-alcoholic carbonated sweet drink. An analysis of its production in Ukraine was carried out. It was found that the production of juice non-alcoholic drink "Lemonade" is promising. The main raw materials used in production and the requirements for them are defined. The technological calculation of production was carried out. Selection of technological equipment was carried out. The technological operations of the process are substantiated. A hardware and technological scheme has been drawn up. The issue of compliance with quality management systems in production was considered. Environmental risks were found and directions for their solution were proposed. The economic effect of technology implementation and its payback period are calculated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Лимонад – безалкогольний газований солодкий напій. Проведено аналіз його виробництва в Україні. Знайдено, що перспективним є виробництво сокового безалкогольного напою «Лимонад». Визначено основну сировину, що застосовується у виробництві та вимоги до неї. Проведено технологічний розрахунок виробництва. Проведено підбір технологічного обладнання. Обгрунтовано технологічні операціїпроцесу. Складено апаратурно-технологічну схему. Розглянуто питання дотримання систем управління якості у виробництві. Знайдено екологічні ризики та запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано економічний ефект від впровадження технології, його термін окупності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | лимонад | uk_UA |
dc.subject | lemonade | uk_UA |
dc.subject | безалкогольний напій | uk_UA |
dc.subject | soft drink | uk_UA |
dc.subject | соковий безалкогольний газований напій | uk_UA |
dc.subject | juice non-alcoholic carbonated drink | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | apple juice | uk_UA |
dc.subject | цукровий сироп | uk_UA |
dc.subject | sugar syrup | uk_UA |
dc.subject | купажування | uk_UA |
dc.subject | blending | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва лимонаду | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of lemonade production | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.86 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_lymonadu.pdf | 724,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.