Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12232
Title: Організація виробництва лікерів
Other Titles: Organisation of liqueur production
Authors: Борисов, Олександр В’ячеславович
Borisov, Alexander
Keywords: сливовий лікер;plum liqueur;цукор;sugar;вода;water;слива;plum;спирт;alcohol;якість;quality;обладнання;equipment
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Борисов О. В. Організація виробництва лікерів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 44 с.
Abstract: В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми сливового лікеру; зроблений розрахунок сировини для виготовлення сливового лікеру; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок сливового лікеру, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення сливового лікеру та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві сливового лікеру.
Description: The paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of plum liqueur; calculates the raw materials for the production of plum liqueur; characterizes the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of plum liqueur, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of plum liqueur and calculates the economic costs of equipment in the production of plum liqueur.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12232
metadata.dc.identifier.udc: 663.83
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_likeriv.pdf598,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.