Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12232
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорисов, Олександр В’ячеславович-
dc.contributor.authorBorisov, Alexander-
dc.date.accessioned2024-07-18T09:07:51Z-
dc.date.available2024-07-18T09:07:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБорисов О. В. Організація виробництва лікерів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12232-
dc.descriptionThe paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of plum liqueur; calculates the raw materials for the production of plum liqueur; characterizes the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of plum liqueur, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of plum liqueur and calculates the economic costs of equipment in the production of plum liqueur.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми сливового лікеру; зроблений розрахунок сировини для виготовлення сливового лікеру; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок сливового лікеру, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення сливового лікеру та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві сливового лікеру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсливовий лікерuk_UA
dc.subjectplum liqueuruk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectsugaruk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectwateruk_UA
dc.subjectсливаuk_UA
dc.subjectplumuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectalcoholuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва лікерівuk_UA
dc.title.alternativeOrganisation of liqueur productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.83uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_likeriv.pdf598,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.