Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12232
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисов, Олександр В’ячеславович | - |
dc.contributor.author | Borisov, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T09:07:51Z | - |
dc.date.available | 2024-07-18T09:07:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Борисов О. В. Організація виробництва лікерів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12232 | - |
dc.description | The paper analyses the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of plum liqueur; calculates the raw materials for the production of plum liqueur; characterizes the commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculates the product calculation of plum liqueur, the consumption rates of raw materials; calculates and selects technological equipment; analyses the control of raw materials for the production of plum liqueur and calculates the economic costs of equipment in the production of plum liqueur. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми сливового лікеру; зроблений розрахунок сировини для виготовлення сливового лікеру; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок сливового лікеру, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення сливового лікеру та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві сливового лікеру. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сливовий лікер | uk_UA |
dc.subject | plum liqueur | uk_UA |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.subject | sugar | uk_UA |
dc.subject | вода | uk_UA |
dc.subject | water | uk_UA |
dc.subject | слива | uk_UA |
dc.subject | plum | uk_UA |
dc.subject | спирт | uk_UA |
dc.subject | alcohol | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва лікерів | uk_UA |
dc.title.alternative | Organisation of liqueur production | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.83 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_likeriv.pdf | 598,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.