Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228
Назва: Організація виробництва печива пісочного
Інші назви: Organization of production of cookie sandy
Автори: Азієва, Світлана Володимирівна
Azieva, Svetlana
Ключові слова: зберігання;storage;технологія;technology;розрахунок;calculation;печиво;cookie;борошно;flour;якість;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Азієва С.В. Організація виробництва печива пісочного: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 32 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота виконана відповідно вимог, містить розділи: вступ, технологічна частина, в якій описано вимоги до сировини, технологічний розрахунок продуктів і підбору технологічного обладнання і сам опис технології, висновки та список літературних джерел. Метою роботи є обґрунтування даного вибору асортименту печива, проведення розрахунків, що включені до технологічної частини, по вибору технологічної схеми та обладнання для виробництва печива. Зроблено висновки за проведеною роботою.
Опис: Qualifying work is executed accordingly requirements, contains divisions: entry, technological part in that requirements are described to raw material, technological calculation of products and selection of technological equipment and self description of technology, conclusions and list of literary sources. The aim of work is a ground of this choice of assortment of cookie, realization of calculations that is included to technological part, on the choice of flowsheet and equipment for the production of cookie. Drawn conclusion at conducted work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228
УДК: 664.681.1
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pechyva.pdf538,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.