Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228
Title: Організація виробництва печива пісочного
Other Titles: Organization of production of cookie sandy
Authors: Азієва, Світлана Володимирівна
Azieva, Svetlana
Keywords: зберігання;storage;технологія;technology;розрахунок;calculation;печиво;cookie;борошно;flour;якість;quality
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Азієва С.В. Організація виробництва печива пісочного: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 32 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота виконана відповідно вимог, містить розділи: вступ, технологічна частина, в якій описано вимоги до сировини, технологічний розрахунок продуктів і підбору технологічного обладнання і сам опис технології, висновки та список літературних джерел. Метою роботи є обґрунтування даного вибору асортименту печива, проведення розрахунків, що включені до технологічної частини, по вибору технологічної схеми та обладнання для виробництва печива. Зроблено висновки за проведеною роботою.
Description: Qualifying work is executed accordingly requirements, contains divisions: entry, technological part in that requirements are described to raw material, technological calculation of products and selection of technological equipment and self description of technology, conclusions and list of literary sources. The aim of work is a ground of this choice of assortment of cookie, realization of calculations that is included to technological part, on the choice of flowsheet and equipment for the production of cookie. Drawn conclusion at conducted work.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228
metadata.dc.identifier.udc: 664.681.1
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pechyva.pdf538,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.