Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Азієва, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Azieva, Svetlana | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T08:36:39Z | - |
dc.date.available | 2024-07-18T08:36:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Азієва С.В. Організація виробництва печива пісочного: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228 | - |
dc.description | Qualifying work is executed accordingly requirements, contains divisions: entry, technological part in that requirements are described to raw material, technological calculation of products and selection of technological equipment and self description of technology, conclusions and list of literary sources. The aim of work is a ground of this choice of assortment of cookie, realization of calculations that is included to technological part, on the choice of flowsheet and equipment for the production of cookie. Drawn conclusion at conducted work. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана відповідно вимог, містить розділи: вступ, технологічна частина, в якій описано вимоги до сировини, технологічний розрахунок продуктів і підбору технологічного обладнання і сам опис технології, висновки та список літературних джерел. Метою роботи є обґрунтування даного вибору асортименту печива, проведення розрахунків, що включені до технологічної частини, по вибору технологічної схеми та обладнання для виробництва печива. Зроблено висновки за проведеною роботою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | розрахунок | uk_UA |
dc.subject | calculation | uk_UA |
dc.subject | печиво | uk_UA |
dc.subject | cookie | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | flour | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва печива пісочного | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of production of cookie sandy | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.681.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pechyva.pdf | 538,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.