Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАзієва, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorAzieva, Svetlana-
dc.date.accessioned2024-07-18T08:36:39Z-
dc.date.available2024-07-18T08:36:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАзієва С.В. Організація виробництва печива пісочного: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12228-
dc.descriptionQualifying work is executed accordingly requirements, contains divisions: entry, technological part in that requirements are described to raw material, technological calculation of products and selection of technological equipment and self description of technology, conclusions and list of literary sources. The aim of work is a ground of this choice of assortment of cookie, realization of calculations that is included to technological part, on the choice of flowsheet and equipment for the production of cookie. Drawn conclusion at conducted work.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана відповідно вимог, містить розділи: вступ, технологічна частина, в якій описано вимоги до сировини, технологічний розрахунок продуктів і підбору технологічного обладнання і сам опис технології, висновки та список літературних джерел. Метою роботи є обґрунтування даного вибору асортименту печива, проведення розрахунків, що включені до технологічної частини, по вибору технологічної схеми та обладнання для виробництва печива. Зроблено висновки за проведеною роботою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectрозрахунокuk_UA
dc.subjectcalculationuk_UA
dc.subjectпечивоuk_UA
dc.subjectcookieuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва печива пісочногоuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of cookie sandyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.681.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pechyva.pdf538,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.