Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12036
Назва: Аналіз показників безпечності та якості деяких видів ковбасних виробів
Інші назви: Analysis of safety and quality indicators of some types of sausage products
Автори: Гончарук, Ганна Олександрівна
Honcharuk, Hanna
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: ковбасні вироби;якість;безпечність;ветеринарно-санітарна експертиза ковбаси;sausage products;quality;safety;veterinary and sanitary examination of sausages
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гончарук Г.О. Аналіз показників безпечності та якості деяких видів ковбасних виробів / Г.О. Гончарук, Н.В. Букалова //Збірник матеріалів Х міжнародної наук. конф. студентської та учнівської молоді «Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва « (30 листопада 2023 р.). - Кам'янець-Подільський, 2023. – С.119-121.
Короткий огляд (реферат): Регламент європейського парламенту і ради (ЄС) № 178/2002 від 28 січня 2002 р. «Про встановлення загальних принципів і вимог харчового права, створення Європейського органу з безпечності харчових продуктів та встановлення процедур у питаннях, пов’язаних із безпечністю харчових продуктів», Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» є нормативно-правового базою для забезпечення державної політики у сфері здорового харчування, добросовісної діяльності операторів ринку в харчовій галузі, передбачають охорону здоров’я споживача від неякісних і небезпечних харчових продуктів.
Опис: Regulation of the European Parliament and the Council (EC) No. 178/2002 dated January 28, 2002 "On establishment of general principles and requirements food law, creation of the European Food Safety Authority products and establishing procedures in matters related to safety food products", the Law of Ukraine "On the basic principles and requirements for safety and quality of food products" is a legal framework to ensure state policy in the field of healthy nutrition, bona fide activity of market operators in the food industry, provide consumer health protection from low-quality and dangerous food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12036
УДК: 619:614.31:637.523.03/.05
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_pokaznykiv.pdf255,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.