Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12036
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончарук, Ганна Олександрівна-
dc.contributor.authorHoncharuk, Hanna-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-06-25T11:55:48Z-
dc.date.available2024-06-25T11:55:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГончарук Г.О. Аналіз показників безпечності та якості деяких видів ковбасних виробів / Г.О. Гончарук, Н.В. Букалова //Збірник матеріалів Х міжнародної наук. конф. студентської та учнівської молоді «Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва « (30 листопада 2023 р.). - Кам'янець-Подільський, 2023. – С.119-121.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12036-
dc.descriptionRegulation of the European Parliament and the Council (EC) No. 178/2002 dated January 28, 2002 "On establishment of general principles and requirements food law, creation of the European Food Safety Authority products and establishing procedures in matters related to safety food products", the Law of Ukraine "On the basic principles and requirements for safety and quality of food products" is a legal framework to ensure state policy in the field of healthy nutrition, bona fide activity of market operators in the food industry, provide consumer health protection from low-quality and dangerous food products.uk_UA
dc.description.abstractРегламент європейського парламенту і ради (ЄС) № 178/2002 від 28 січня 2002 р. «Про встановлення загальних принципів і вимог харчового права, створення Європейського органу з безпечності харчових продуктів та встановлення процедур у питаннях, пов’язаних із безпечністю харчових продуктів», Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» є нормативно-правового базою для забезпечення державної політики у сфері здорового харчування, добросовісної діяльності операторів ринку в харчовій галузі, передбачають охорону здоров’я споживача від неякісних і небезпечних харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза ковбасиuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of sausagesuk_UA
dc.titleАналіз показників безпечності та якості деяких видів ковбасних виробівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of safety and quality indicators of some types of sausage productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.523.03/.05uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_pokaznykiv.pdf255,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.