Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12030
Назва: Оцінювання показників споживчого маркування та якості креветок морожених
Інші назви: Evaluation of indicators of consumer labeling and quality of frozen shrimp
Автори: Гавриленко, Олександр Олегович
Havrylenko, Oleksandr
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: креветки морожені;креветки;ветеринарно-санітарна експертиза креветок;маркування;якість;frozen shrimp;shrimp;veterinary and sanitary examination of shrimps;marking;quality
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гавриленко О.О. Оцінювання показників споживчого маркування та якості креветок морожених / О.О. Гавриленко, Н.В. Букалова // Збірник матеріалів Х міжнародної наук. конф. студентської та учнівської молоді «Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва « (30 листопада 2023 р.). - Кам'янець-Подільський, 2023. – С.115-117.
Короткий огляд (реферат): На українському ринку, серед інших морських делікатесів, морські креветки займають унікальне місце, оскільки саме вони претендують на позицію продукту харчування масового споживання, будучи дієтичним м’ясом. Завдяки унікальним якостям креветок, популярність цього продукту інтенсивно зростає щороку на 10–20%. Вони мають високі смакові, поживні та навіть лікувальні властивості. В українських морях водяться лише невеликі (до 3 см) креветки, тому переважна частина даної продукції імпортується.
Опис: On the Ukrainian market, among other marine delicacies, sea shrimp occupy a unique place, because they are the ones who claim to the position of a food product for mass consumption, being dietary meat Due to the unique qualities of shrimp, the popularity of this of the product is intensively growing by 10–20% every year. They have high taste, nutrition and even medicinal properties. In Ukrainian seas only small (up to 3 cm) shrimps are caught, so the majority of this is products are imported.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12030
УДК: 39.512:66.046.1:57.086.13-021.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinjuvannja_pokaznykiv.pdf239,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.