Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГавриленко, Олександр Олегович-
dc.contributor.authorHavrylenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-06-25T08:39:44Z-
dc.date.available2024-06-25T08:39:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГавриленко О.О. Оцінювання показників споживчого маркування та якості креветок морожених / О.О. Гавриленко, Н.В. Букалова // Збірник матеріалів Х міжнародної наук. конф. студентської та учнівської молоді «Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва « (30 листопада 2023 р.). - Кам'янець-Подільський, 2023. – С.115-117.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12030-
dc.descriptionOn the Ukrainian market, among other marine delicacies, sea shrimp occupy a unique place, because they are the ones who claim to the position of a food product for mass consumption, being dietary meat Due to the unique qualities of shrimp, the popularity of this of the product is intensively growing by 10–20% every year. They have high taste, nutrition and even medicinal properties. In Ukrainian seas only small (up to 3 cm) shrimps are caught, so the majority of this is products are imported.uk_UA
dc.description.abstractНа українському ринку, серед інших морських делікатесів, морські креветки займають унікальне місце, оскільки саме вони претендують на позицію продукту харчування масового споживання, будучи дієтичним м’ясом. Завдяки унікальним якостям креветок, популярність цього продукту інтенсивно зростає щороку на 10–20%. Вони мають високі смакові, поживні та навіть лікувальні властивості. В українських морях водяться лише невеликі (до 3 см) креветки, тому переважна частина даної продукції імпортується.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкреветки мороженіuk_UA
dc.subjectкреветкиuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза креветокuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectfrozen shrimpuk_UA
dc.subjectshrimpuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of shrimpsuk_UA
dc.subjectmarkinguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОцінювання показників споживчого маркування та якості креветок мороженихuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of indicators of consumer labeling and quality of frozen shrimpuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc39.512:66.046.1:57.086.13-021.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinjuvannja_pokaznykiv.pdf239,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.