Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11968
Назва: Аналіз відповідності рибних пресервів регламентованим показникам безпечності та якості
Інші назви: Analysis of compliance of fish preserves with regulated safety and quality indicators
Автори: Ковальов, Валерій Олександрович
Kovalov, Valeriy
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: пресерви із родини оселедцевих;відповідність;марковання;безпечність;якість;preserves from the herring family;labeling;safety;quality;compliance
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Ковальов В.О. Аналіз відповідності рибних пресервів регламентованим показникам безпечності та якості / В.О. Ковальов, Н.В. Букалова // Матеріали міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти»Молодь аграрній науці і виробництву. Актуальні проблеми ветеринарної медицини «(БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С.187-188.
Короткий огляд (реферат): Досліджено відповідність рибних пресервів із родини оселедцевих різних торгових марок українських виробників показникам безпечності та якості відповідно до регламентованих норм і правил, проаналізовано дотримання вимог щодо їх маркування.
Опис: The compatibility of fish preserves from the herring family of various Ukrainian brands was investigated manufacturers of safety and quality indicators in accordance with regulated norms and rules, analyzed compliance with the requirements for their marking.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11968
УДК: 614.31:637.56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_vidpovidnosti.pdf877,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.