Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
Назва: Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування
Інші назви: Control of organoleptic indicators, identification of the composition of boiled and smoked sausage products by histological analysis
Автори: Крижанівська, Ю.В.
Kryzhanivska, Yu.
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: варено-копчена ковбаса;складники;органолептика;ідентифікація;гістологічне аналізування;boiled and smoked sausage;organoleptics;identification;components;histological analysis
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Крижанівська Ю.В. Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти»Молодь аграрній науці і виробництву. Актуальні проблеми ветеринарної медицини «(БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С.183-184.
Короткий огляд (реферат): Проведено контролювання органолептичних показників та ідентифікація складників фаршу готових варено-копчених ковбасних виробів деяких вітчизняних виробників за допомогою мікроструктурного аналізування.
Опис: Control of organoleptic indicators and identification of components of ready-made minced meat was carried out of boiled and smoked sausage products of some domestic manufacturers using microstructure analysis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
УДК: 619:614.31:637.1/.5.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_organoleptychnyh.pdf741,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.