Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
Title: Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування
Other Titles: Control of organoleptic indicators, identification of the composition of boiled and smoked sausage products by histological analysis
Authors: Крижанівська, Ю.В.
Kryzhanivska, Yu.
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: варено-копчена ковбаса;складники;органолептика;ідентифікація;гістологічне аналізування;boiled and smoked sausage;organoleptics;identification;components;histological analysis
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Крижанівська Ю.В. Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти»Молодь аграрній науці і виробництву. Актуальні проблеми ветеринарної медицини «(БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С.183-184.
Abstract: Проведено контролювання органолептичних показників та ідентифікація складників фаршу готових варено-копчених ковбасних виробів деяких вітчизняних виробників за допомогою мікроструктурного аналізування.
Description: Control of organoleptic indicators and identification of components of ready-made minced meat was carried out of boiled and smoked sausage products of some domestic manufacturers using microstructure analysis.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11966
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.1/.5.07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol'_organoleptychnyh.pdf741,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.